Made by: kleineverhalenvideografie

 

L E O N N E

 

 

Mijn naam is Leonne en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Nistelrode en dat ligt in Noord- Brabant.

Ik ben graag in de natuur, Scandinavië is mijn favoriete vakantiebestemming, hecht veel waarde aan mijn vrienden, hou van lekker eten bij leuke hipster tentjes, geniet enorm van een mooi veldboeket in huis.Verder ben ik creatief in wat ik doe, heb de liefde van mijn leven gevonden en ben altijd op zoek naar unieke producten.

 

F O T O G R A F I E

 

 

Fulltime fotografe met grote dromen. Een hart voor design, mensen en romantiek. Elk plaatje is voor mij een kunstwerk. En daar ga ik dan ook helemaal voor.

Ik hou van schoonheid en stijlvolle details. Romantische, spontane en unieke bruidsfotografie. Hiervoor gebruik ik het liefst natuurlijk licht, de mooie momenten en de prachtige omgeving.

Ongedwongen en onopvallend fotografeer ik al jullie emoties, de details, de fijne sfeer en jullie liefde.

 

 

C O N T A C T

 

 

Het is voor mij een eer om een belangrijk moment uit jullie leven vast te mogen leggen, het zijn kostbare en unieke momenten, die jullie voor altijd kunt koesteren en herinneren. Stuur een mailtje of vul het contactformulier in met jullie wensen. Op deze manier krijg ik snel een helder beeld van de sfeer die jullie aanspreekt en geef me een kijkje in jullie wensen!

 

// translate to English //