EN/NL

   EN/NL

   EN/NL

   EN/NL

   GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU
    Branding/ Portrait shoot

    Wil je jezelf laten zien, je passie(s) tonen aan de wereld en/of je bedrijf laten fotograferen?
    Ik ga met je mee op pad om dit samen op beeld te zetten.

    Hoe gaan we te werk? Een paar weken voordat de fotoshoot plaatsvindt, bespreken we een aantal tips & tricks om jouw beeld het beste tot uiting te brengen.

    Hoe wil je gezien worden door de ander? In welke omgeving (locatie) word jij vrolijk/wil je graag delen met jouw volgers? En welke setje (kleding) hoort bij het verhaal, wat je wilt vertellen? Ik kijk ernaar uit om jouw verhaal naar een hoger level te brengen!

    Benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij professionele content voor o.a. Instagram en je eigen website? Bekijk dan de (3) pakketten hieronder:

    Vind je het nu lastig om te kiezen, bericht mij dan even.

    What my

    Clients Say

    Ø1
    Endless chapter
    Portrait Antwerp

    Leonne weet je heel goed op je gemak te stellen. Ze coordineert en geeft advies over bijvoorbeeld je houding, dat zorgt ervoor dat de shoot heel natuurlijk gaat.
    Voor mij persoonlijk is de shoot meer dan goud waard, als ik kijk hoeveel ik aan de foto's heb. Dat had ik zelf niet voor elkaar kunnen krijgen. De bewerking is heel mooi en de kwaliteit is perfect. Leonne levert de foto's op verschillende manieren aan zodat het te gebruiken is voor je website en social media. Je kunt dus meteen aan de slag met je foto's!

    error: Content is protected !!