EN/NL

   EN/NL

   EN/NL

   EN/NL

   GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU

     INVESTMENT


    Weddings

    Vanaf zes uur fotografie, inclusief een luxe usb pakket + online gallery met minimaal 225 in hoge resolutie bewerkte foto’s. Verrassingsalbum samengesteld door Leonnephotography (15×15 cm). Inclusief reiskosten binnen Nederland. 

    Prijs vanaf: €1595,-


    Engagement / Loveshoot

    Shoot vanaf anderhalf uur, inclusief een online gallery met minimaal 30 in hoge resolutie bewerkte foto’s. Exclusief reiskosten.

    Prijs vanaf: €250,-


    Branding / Company

    Shoot vanaf drie uur, inclusief een online gallery. Aantal foto’s is afhankelijk van het concept. Mogelijkheden zijn in overleg bespreekbaar.

    Prijs vanaf: €395,-


     

    What my

    clients say

    Ø1
    Hans + Renske
    Ø2
    Ralph + Hilde
    Ø3
    Jesse + Nika
    WEDDING GERMANY

    Wat waren wij blij met Leonne en de mooie foto’s die ze van onze dag heeft gemaakt! Leonne heeft een prettige manier van werken en is erg flexibel. Ze denkt mee in mogelijkheden vooraf en op de dag zelf. Leonne heeft heel goed door wat je graag wilt en wat je mooi vindt en weet dit goed weer te geven in haar foto’s. Het resultaat is prachtig! We raden Leonne zeker aan!

    - Hans en Renske

    LOVELY COUPLE

    JE BENT DE BOM!
    Wij zijn heel blij met jou!
    Je had het niet mooier vast kunnen leggen.
    Zo waardevol!

    - Ralph en Hilde

    THESE TWO

    Wij zijn super blij dat we voor Leonne hebben gekozen als fotograaf op onze trouwdag. Op de dag zelf heb je niet door dat Leonne aanwezig is, tijdens fotoshoots pakt ze de lead en weet precies hoe ze de foto wil hebben. Daarnaast vonden we haar heel professioneel en was ze duidelijk in communicatie (door middel van formulieren), wat wij erg fijn vonden voorafgaand de bruiloft. Maar het allerbelangrijkste natuurlijk; de foto's zijn echt fantastisch geworden en we kijken er met heel veel plezier op terug!

    - Jesse en Nika

    error: Content is protected !!